Saskia de Brauw in Versace FW11/12 campagne

Ook voor de herfst en winter kunnen we onze kleurrijke kleding vrolijk uit de kast trekken. Versace laat in zijn nieuwe reclame campagne zien dat ze niet bang zijn voor wat kleur en zet de Nederlandse Saskia de Brauw neer in een knallende outfit.

Saskia de Brauw begon al op jonge leeftijd met het modellenwerk en stopte er op haar zestiende weer mee om een studie te gaan volgen. Op haar 29e voelde ze toch weer iets prikkelen en kwam zij terug met een knal. Binnen no-time verscheen ze op de cover van de Vogue, in de campagne van Givenchy en nu in de FW 11/12 campagne van Versace.

Donatella Versace merkte op over haar¬†verrassende¬†keuze voor het dertigjarige model ‘Soms moet je jezelf vernieuwen om weer vooruit te gaan.’

Saskia de Brauw voor Versace FW11/12
Saskia de Brauw voor Versace FW11/12

Dit bericht is geplaatst in Color Blocking advertenties met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *