Clarks goes Color Blocking

Voor de nieuwe najaarscollectie van Clarks Sportswear is gekozen voor een zeer opvallende campagne. Dat de color blocking trend nog steeds niet over is gewaaid blijkt maar weer uit de felgekleurde kleding en achtergrond beelden die Clarks gebruikt. Clarks goes color blocking!

De campagne is een samenwerking tussen het schoenenmerk en bekende fashion blogger Susie Bubble. De fashionista staat bekend om haar uitbundige kledingkeuze en grappige opvattingen. Een samenwerking tussen Clarks en de vrolijke Susie zorgt dan ook voor een kleurrijke collectie sneakers. Bekijk hieronder de collectie en de color blocking campagnebeelden die hiervoor gebruikt zijn.

Wat vind jij van de nieuwe campagne van Clarks?

Susie Bubble for Clarks Susie Bubble for Clarks Susie Bubble for Clarks Susie Bubble For Clarks Susie Bubble for Clarks Susie Bubble for Clarks

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *