Color Blocking bij de Golden Globes

Color Blocking at the Golden GlobesColor Blocking op zijn return? Dacht het niet! Bij de Golden Globes vorige week zagen we een hele rits Color Blocking galajurken voorbij paraderen. Van Sandra Bullock tot Taylor Swift, we keken onze ogen uit.

Hoewel er bij de Golden Globes meestal wel veel kleurrijke jurken voorbij komen was het dit jaar wel erg opvallend dat er voor de Color Blocking trend werd gekozen. Van ton-sur-ton tot complementair, we zagen veel prachtige exemplaren voorbij komen.

Van links naar rechts: Amy Adams, Aubrey Plaza, Taylor Swift en Sandra Bullock.

Bron beeld: Hollywoodreporter.com

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *